RUMBLE 59

HIUSVAHA - Special Edition Lou Cifer and the Hellions- medium

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 15,00 1500
Määrä: kpl
Tämä hiusvaha ei sovi ainoastaan teddyboy-hiustyyleihin, vaan myös kaikkiin klassisiin malleihin. Sen levitys on helppoa ja vaha on riittoisaa. Siinä on erittäin herkullinen tuoksu, minkä paholainen on itse suunnitellut. Hiusvaha on pakattu metalliseen rasiaan, joten se on helppo ottaa mukaan mihin tarvitsetkin.

Hiusvahan ominaisuudet:
* Kermainen koostumus
* Keskivahva pito 
* Vaalean sininen väri
* Purukumin tuoksu
* Sisältö: 140ml
* Valmistettu saksassa noudattaen EU:n terveys- ja kosmetiikkasäädöksiä.

Stailausvinkki: 
Pehmeän kermainen vaha sopii normaalin ja paksun tukan muotoilemiseen tötterölle ja muille klassisille hiustyyleille. Jos sinulla on erittäin paksu tai kuriton kuontalo, valitse mielummin vahvapitoinen hiusvaha valikoimistamme. Tämä hiusvaha ei kuivata hiusta. Kun levität sitä hiuksiin kerran, se pitää kampauksen kasassa koko päivän kovettamatta ja kuivattamatta sitä pitäen sen joustavana. Vahan levitys hiuksiin on helppoa, joten hiusmuotoilun aloittelijoillakaan ei ole vaikeuksia levityksessä. Tämän hiusvahan pesu pois hiuksista on myös helpompaa kuin useiden muiden vahojen. Useimmiten yksi rasvauskerta kestää yhden päivän, mutta tarpeen tullessa voit rasvata uudelleen.

Ainesosat: Petrolatum, Microcristallina Cera, Stearic Acid, Ethoxydiglycol, Polysorbate 20, PEG-55 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Trideceth-9, CI 60725, CI 61565.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.