RUMBLE 59

HIUSVAHA - Schmiere - Pomade strong

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 15,00 1500
Määrä: kpl
"Schmiere" tarkoittaa "rasvaa" saksaksi. 

Tämä vahva hiusrasva pitää höyhenet hienoina ja paikoillaan! Sopii hyvin voimakastahtoisille, paksuille hiuksille! Parasta Rumble59 hiusrasvaa! 

Yiiieeeehhhhaaaa!  Musiikki on rock'n'rollia, tanssijaloissa on rock'n'rollia ja nyt hiuksissakin on rock'n'rollia!

Rasva tulee nyt extra isossa 140 ml koossa!
Valmistettu Saksassa.

Tässä hiusrasvassa on vahva pito. Väriltään se on oranssia ja se tuoksuu sitrukselta, muistuttaen appelsiinia. Se sopii mainiosti paksulle ja kurittomalle tukalle ja helpottaa sen muotoilua töttörölle. 

Kerran hiuksiin levitettynä rasva pitää koko päivän kuivumatta kovaksi. Hius pysyy kampaukseen laitettuna, mutta ei kovetu vaan pysyy joustavana ja ilmavana. Vasta-alkajilla saattaa olla vaikeuksia levittää tätä hiusrasvaa hiuksiin. Sen vahvan koostumuksen takia sen levittämiseen saattaa turhautua helposti. Se tarttuu sormiin kuin liima. Tietystikään ei ole helppoa levittää vahvaa hiusrasvaa hiuksiin.

Vinkki: lämmitä rasvaa hiustenkuivaajalla. Hiusten muotoiluun käytä 1 nokare ohuelle tukalle ja 2 nokaretta paksulle, kurittomalle tukalle ja levitä rasva kämmenelle. Alussa vähemmän on enemmän! Aina voi uudelleenrasvata! Vie rasvatut sormet hiusten läpi. Lopussa, kun rasva alkaa jäykistyä uudelleen, voit muotoilla hiukset haluamallasi tavalla kamman avulla. 

Rumble59 Schmiere - Rasvaisille kundeille ja hienoille leideille!

Sisältö: 140ml

Ainesosat: Petrolatum, Microcristallina Cera, Stearic Acid, Synthetic Wax, Ethoxydiglycol, Limonene, Polysorbate 20, PEG-55 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Isopropyl Myristate, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Glycine Soja Oil, CI 40800, Linalool, Citral
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.