ALE 58 %
  • KANSANMASKI 50kpl + KIRURGINMASKI 50kpl + UKKO-KÄSIDESI 500ml

KANSANMASKI 50kpl + KIRURGINMASKI 50kpl + UKKO-KÄSIDESI 500ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 39,80 3980 94,90 € 9490
Määrä: kpl
KANSANMASKI
Kasvomaski sopii käytettäväksi silloin kun halutaan estää mahdollisen tartunnan leviäminen pisaratartuntana omasta uloshengitysilmasta.
Suu-nenäsuojaimet eivät ole hengityssuojaimia sillä maski ei suodata ilmaa vaan poistaa ainoastaan pisaroita uloshengitysilmasta.
Jos kasvomaski kastuu, vaihda se uuteen.
Maskia ei ole tarkoitettu sairaala käyttöön, mutta se soveltuu esim. kotihoitoon.


KIRURGINMASKI
Kertakäyttöinen, kuitukankaasta valmistettu 3-kerroksinen kirurginen suojamaski pehmeillä ja joustavilla korvalenkeillä. Maski testattu suomalaisella tutkimuskeskuksella ja on todettu EN 14683-standardin mukaiseksi. Suojamaskin bakteerisuodatustehokkuus (BFE) on 98.7%.

Suojuksessa on matala hengitysvastus, joten sitä on mukava pitää kasvoilla pitkiäkin aikoja.

Kirurginen suojamaski ei ole hengityssuojain, mutta Maailman Terveysjärjestö WHO suosittelee kasvomaskien käyttöä estämään korona-viruksen leviämistä. Oikein käytettynä suusuojus ehkäisee virusten ja bakteerien leviämistä.
CE - merkitty

UKKO KÄSIDESI
Ammattikäyttöön, korkeaan käsihygieniaan suunniteltu desinfektiohuuhde. Soveltuu usein toistuvaan käyttöön. Tuotteen sisältämä glyseroli hoitaa ja kosteuttaa ihoa. Biosidinen tehoaine on (71 %) etanoli, joka tuhoaa tehokkaasti bakteerit ja virukset. Raaka-aineena käytetty bioetanoli on valmistettu ekologisesti kasvipohjaisista aineista. Ei sisällä väriaineita tai hajusteita. Bioetanolin ominaistuoksu häviää käsiin hierottaessa.
Suomessa pullotettu.
Perhe koko 500ml

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.