Maksutavat

Maksutavat

POSTIENNAKKO

Maksat koko tilauksen postiennakolla postitoimipaikassasi pakettia noutaessasi. Postiennakolla tilattaessa minimitilaus 30 euroa. Tilaukseen lisätään normaalit toimituskulut, sekä maksutapalisä 7€.

VERKKOPANKIT

Maksat tilauksesi ennakkoon oman pankkisi verkkomaksulla. Tilauksiin lisätään normaali toimitusmaksu. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

MAKSUT VISA, VISA ELECTRON tai MASTERCARD-KORTEILLA

Maksat tilauksesi luottokortillasi. Tilauksiin lisätään normaali toimitusmaksu. Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Stuntman Postimyynti Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrailin Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan.
https://www.paytrail.com/tietosuojaseloste-paytrailin-maksupalvelu
 

KLARNA LASKU

Maksuaika 14 päivää. Luottotiedot tarkistetaan ennen luoton myöntämistä ja toimitus suoritetaan ainoastaan luotonottajan väestörekisteriin ilmoitettuun osoitteeseen. Tilaajan on oltava vähintään 18-vuotias. Jos sinulla on kysymyksiä laskustasi, katso www.klarna.fi. Klarna laskulla valittuihin tilauksiin lisätään normaali toimitusmaksu + maksutapalisä 2,95€.

KLARNA TILI

Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa ensimmäisen tilauksen yhteydessä sinulle tilin automaattisesti. Tilaukseen lisätään normaalit toimituskulut.

Voit lyhentää tiliä joko itse valitsemissasi kuukausierissä (kuitenkin vähintään joko 8,95€ tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi).

Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä kun olemme tarkistaneet tilauksesi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.

Osamaksuvaihtoehtojen kulut näet Klarnan sivuilta: https://klarna.com/fi

Muista lukea huolellisesti Klarnan osamaksun tiliehdot osoitteessa: http://www.klarna.com/klarna-tiliehdot.pdf

Laskuihin liittyviin kysymyksiin saat vastauksia nyt myös käyttämällä Klarnan sähköistä asiakaspalvelulomaketta osoitteessa http://www.klarna.fi

NOUTO MIKKELIN VARASTOLTA

Voit tehdä tilauksen puhelimitse tai netissä. Kun tilauksesi on kerätty niin ilmoitamme sinulle tekstiviestillä tai sähköpostilla milloin tilaus on valmiina noudettavaksi.
Voit maksaa tilauksen netin kautta samalla kun teet tilauksen, valita maksutavaksi Klarnan tai maksaa tilauksen paikan päällä (paikan päällä käy ainoastaan käteinen ja tasaraha.). Säilytämme noudettavissa olevaa tilausta varastolla viikon ajan ilmoituksesta.
 

Toimituskulut määräytyvät seuraavasti: 


Postipaketti: 7,95€
Matkahuollon lähellä paketti 7,95
Nouto Mikkelin varastolta: 0€
Kotipaketti: 12,95 €

Alle 3 cm:n lähetykset pyrimme lähettämään kirjeenä suoraan asiakkaan kotiosoitteeseen. Mikäli et halua näin toimittavan ilmoita lisätietoihin että EI SAA TOIMITTAA KIRJEENÄ.

Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksiin. Jos asiakas palauttaa yli 80 € ylittävistä, ilmaisella toimituksella toimitetuista tilauksista tuotteita niin, että asiakkaalle jäävien tuotteiden (alkuperäisen tilauksen) summa menee alle 80 €, perimme tilauksesta 7,95€ toimituskulut. Postikulun summa vähennetään palautuksen summasta.