Vaihdot/Palautukset

Vaihto & palautus

Tilaamillasi tuotteilla on 30 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla myyntikuntoinen eli tuote on käyttämätön ja siisti. Huom! Tarkista, ettei tuotteissa ole esim. lemmikin karvoja tai muita epäpuhtauksia. Mikäli tuote on esim. likainen ja karvainen emme palauta täyttä summaa.

Palautusoikeus ei koske kasvomaskeja hygienia syistä.

PALAUTTAESSASI TUOTTEITA, TOIMI NÄIN:

1. Täytä tilauksen mukana tullut palautuskaavake ja kirjoita siihen tietosi sekä miksi haluat palauttaa tuotteet.

2. Laita tuotteet takaisin pakkaukseen ja liitä täytetty palautuskaavake mukaan. TÄRKEÄÄ! Tarkista, ettei tuotteissa ole epäpuhtauksia/eläinten karvoja! 

3. Lähetä paketti asiakaspalautuksena Postin kautta.

Lähetä paketti asiakaspalautuksena Postin kautta osoitteeseen:

 
ASIAKASPALAUTUS
602269 STUNTMAN POSTIMYYNTI OY
IMATRANKATU 21
50970 MIKKELI


Pyydä palautuskuitti todisteeksi palautuksestasi ja säilytä se.

Kadonnutta pakettia ei korvata ilman kyseistä kuittia.

Stuntman maksaa postimaksun.

NOUTAMATON PAKETTI

Huom! Noutamaton lähetys ei ole sama asia kuin tuotteen palautus. Veloitamme kaikista noutamattomista lähetyksistä toimitus- ja käsittelykuluja 20 euroa. Maksu vastaa suuruudeltaan palautuksen, toimituksen ja käsittelyn todellisia kustannuksia. Jos haluat perua tilauksen sen jälkeen, kun se on lähetetty, on sinun noudettava paketti postitoimipaikastasi ja lähetettävä takaisin meille. Jos pakettia ei noudeta, se rekisteröityy automaattisesti ei-noudetuksi, ja siitä laskutetaan jälkikäteen. Paketin palauttaminen on halvempaa kuin sen noutamatta jättäminen. Mikäli lähetyksen vastaanottajaa ei ole tavoitettu jakelun yhteydessä tai lähetystä ei ole noudettu, Matkahuolto ja Posti säilyttävät lähetystä vain määräajan, minkä jälkeen paketti palautuu lähettäjälleen. Varmistathan siis, että yhteystietosi ovat ajan tasalla.