RUMBLE 59

PARTAÖLJY - Schmiere - Beard Oil Forbidden Fruit, 50ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 19,90 1990
Määrä: kpl

Biff Mustaparta on Schmiere-jengin vaarallisin jäsen! Hän on pukeutunut kuin oikea herrasmies ja käyttää vain parhaita tuotteita partaansa! Tämä korkealaatuinen mandariinipartaöljy sopii hänelle täydellisesti, eikä ole sattumaa että oranssia hedelmää kutsutaan kunnian hedelmäksi. Älä kuitenkaan tunne oloasi liian turvalliseksi hänen siistin ulkomuotonsa takia, ja vaikka Biff on tarkka henkilökohtaisen hygieniansa kanssa, hän on silti ammatiltaan palkkatappaja. 

Retro partaöljy hedelmäisellä mandariinin tuoksulla. Tämä partaöljy on valmistettu Saksassa ja se on kosteuttava sekä rauhoittava manteli-jojoba öljyjen sekoitteen ansiosta. Ihoa ja hiusta hoitavat ainesosat antavat parrallesi terveen kiillon, joka ei ole liian kimaltava. Lisäämällä antioksidantti vitamiini E:n öljy antaa parralle luonnollisen suojan. Ja tietysti parran tulee myös tuoksua hyvälle, tämä partaöljy haisee viettelevästi tuoreelle hedelmäcocktailille kuumana kesäpäivänä. Manteliöljyn ja sitruksen yhdistelmän lopputulos on puhdas, harmoninen aromi hedelmäisellä, hiukan makealla tuoksulla. Öljy tulee 50 ml lasipullossa, jossa annosteluun tarkoitettu pipetti. 

"Kielletty hedelmä" -partaöly:
* Tuoksu: mandariini
* Pakkaus: 50 ml lasipullo pipetillä, puulaatikossa
* Valmistettu Saksassa
* Ainesosat: Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Tocopherol, Parfum, Limonene, Citral, CI 40800
* Schmiere by Rumble59

Käyttö on hyvin yksinkertaista: ota muutama tippa öljyä pipetin avulla ja tiputa ne kämmenellesi. Mitä isompi parta, sitä enemmän öljyä tarvitset. Kuitenkin muista, että vähemmän on enemmän! Parran tulee olla vain hiukan öljyn koskettama, joten 2-3 tippaa riittää mainiosti kolmen päivän partaan ja 4-5 tippaa keskipituiseen partaan. Hiero öljy kämmeniesi välissä ja hiero se kevyesti ihoon ja partaan. Kun öljy on levitetty, partaa voi muotoilla haluamallaan tavalla juurista latvaan sormilla tai partakammalla. Öljyn raikas tuoksu seuraa sinua hienovaraisesti koko päivän.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.