RUMBLE 59

PARTAÖLJY - Schmiere - Beard Oil Wild Sweetness, 50ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 19,90 1990
Määrä: kpl

Biff Mustaparta, oleellinen osa Schmiere-jengiä, on tunnettu villeistä ja levottomista seikkailuistaan - mutta myös hyvin huolletusta ulkonäöstään. Häntä kutsutaan salaa katujen kuninkaaksi, kun hän kulkee kaupungin kaduilla pitäen huolen siitä, että kaikki sujuu hänen sääntöjensä mukaan omassa korttelissaan. Siksi hän ympäröi itsensä mausteiden kuningattaren tuoksuun!

Retro partaöljy makean vaniljan tuoksulla. Tämä partaöljy on valmistettu Saksassa ja se on kosteuttava sekä rauhoittava manteli-jojoba öljyjen sekoitteen ansiosta. Ihoa ja hiusta hoitavat ainesosat antavat parrallesi terveen kiillon, joka ei ole liian kimaltava. Lisäämällä antioksidantti vitamiini E:n öljy antaa parralle luonnollisen suojan. Ja tietysti parran tulee myös tuoksua hyvälle, tämä partaöljy haisee mausteisen makealta vaniljalta. Anna tuoksun vietellä itsesi sen makean lämpöisellä aromilla joka muistuttaa jännittävistä itämaista. Öljy tulee 50 ml lasipullossa, jossa annosteluun tarkoitettu pipetti. 

"Villi makeus" -partaöly:
* Tuoksu: vanilja
* Pakkaus: 50 ml lasipullo pipetillä, puulaatikossa
* Valmistettu Saksassa
* Ainesosat: Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Parfum, Tocopherol, Isopropyl Myristate, Helianthus Annuus Seed Oil, CI 40800
* Schmiere by Rumble59

Käyttö on hyvin yksinkertaista: ota muutama tippa öljyä pipetin avulla ja tiputa ne kämmenellesi. Mitä isompi parta, sitä enemmän öljyä tarvitset. Kuitenkin muista, että vähemmän on enemmän! Parran tulee olla vain hiukan öljyn koskettama, joten 2-3 tippaa riittää mainiosti kolmen päivän partaan ja 4-5 tippaa keskipituiseen partaan. Hiero öljy kämmeniesi välissä ja hiero se kevyesti ihoon ja partaan. Kun öljy on levitetty, partaa voi muotoilla haluamallaan tavalla juurista latvaan sormilla tai partakammalla. Öljyn raikas tuoksu seuraa sinua hienovaraisesti koko päivän.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.