RUMBLE 59

RUMBLE59 - Workerjacke R'n'R Until I Die

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 109,00 10900
Määrä: kpl
Tämä rento worker-takki Johnny's Junkyard sopii muuhunkin kuin kovaan työhön! Se näyttää upealta korkealaatuisen kankaan ja upeiden yksityiskohtien ansiosta. Yksityiskohtainen kirjailu ei ole pelkästään huomiota herättävä, se ei myöskään jätä asennettasi epäselväksi: Kapina on polttoaineesi ja saat voimasi Rock'n'Rollista! Mitä muuta tarvitset?

Rakastat Rock'n'Rollia, hengität Rock'n'Rollia ja tietysti elät sekä kuolet Rock'n'Rollin vuoksi. Tämä worker-takki näyttää, että rock'n'roll on elämäntapasi,ei pelkkä trendi. Huomio, rockabilly-kapinalliset: Jos rock'n'roll virtaa suonissasi, tämä takki on pakko hankkia!

Tässä Rumble59 takissa on erittäin mukava istuvuus. Tämä tarkoittaa siis: ei ongelmaa renkaita vaihtaessa, telttaa pystyttäessä tai vain komealta näyttäessä matkalla neitoa tapaamaan. Takki on kevyesti topattu tikkivuorella. Siinä on kaksi taskua ulkopuolella, kaksi sisätaskua ja hihassa yksi tasku työkaluja varten. Selkäpuoli näyttää mahtavalta ison ja korkealaatuisen kirjailun ansiosta. Tyyli on viimeistelty pienellä kirjailulla etupuolellla. Takki näyttää tyylikkäältä ja se on täydellinen kaikkiin tilaisuuksiin.

Takin ominaisuudet:
* Materiaali: 65% puuvilla, 35% polyester
* Väri: musta
* Yksityiskohtainen kirjailu edessä ja selässä
* Korkealaatuista gabardine-kangasta
* Laadukas metallivetoketju
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.