Toimitusehdot

Yleiset toimitusehdot

 1. Toimitusaika normaalisti 2-7 työpäivää. Pyrimme ottamaan yhteyttä, jos tuote on tilapäisesti loppunut ja jos toimitusaika on normaalia pidempi. Mikäli et ole saanut tuotteita 2 viikon kuluessa, ota rohkeasti yhteyttä meihin!
 2. Sinulla on 14 vrk:n täydellinen vaihto- ja palautusoikeus tilaamillesi tuotteille. Palautetun tuotteen tulee olla käyttämätön! Vaihdoissa ja palautuksissa liitä lähetyksen mukaan selvitys asiakaspalautuksesta. Voit jättää palautettavien tuotteiden paketin postiin asiakaspalautuksena ilman postimaksua.
 3. Pakettia säilytetään postissa 7 vuorokautta saapumisesta, jonka jälkeen lähetys palautuu meille. Pakettiautomaateissa lähetyksen säilytys aika on 7 päivää. Pidätämme oikeuden veloittaa lunastamattomista paketeista aiheutuneet kustannukset (12 €) asiakkaalta. Näillä kuluilla tarkoitetaan toimitusta, pakkausta, kuljetusta, postiennakkoa, palautuksen kuljetusta sekä takaisin varastoon lajittelua.
 4. Alle 3 cm paksut lähetykset pyrimme lähettämään kirjeenä jolloin lähetys saapuu suoraan asiakkaan ilmoittamaan "kotiosoitteeseen". Mikäli haluat toimituksen muualle kuin antamaasi osoitteeseen niin mainitse siitä vielä lisätiedoissa. Postiennakko lähetykset toimitetaan aina osoitteeseen missä maksusuoritus voidaan tehdä.

POSTE RESTANTE

Emme toimita tilauksia POSTE RESTANTE osoitteisiin!

Maksutavat

POSTIENNAKKO

Maksat koko tilauksen postiennakolla postitoimipaikassasi pakettia noutaessasi. Postiennakolla tilattaessa minimitilaus 30 euroa. Tilaukseen lisätään normaalit toimituskulut 6.90€ sekä maksutapalisä 7€.

VERKKOPANKIT

Maksat tilauksesi ennakkoon oman pankkisi verkkomaksulla. Tilauksiin lisätään postimaksu 6,90e. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

MAKSUT VISA, VISA ELECTRON tai MASTERCARD-KORTEILLA

Maksat tilauksesi luottokortillasi. Tilauksiin lisätään postimaksu 6,90e. Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Stuntman Postimyynti Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrailin Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan.
https://www.paytrail.com/tietosuojaseloste-paytrailin-maksupalvelu
 

KLARNA LASKU

Maksuaika 14 päivää. Luottotiedot tarkistetaan ennen luoton myöntämistä ja toimitus suoritetaan ainoastaan luotonottajan väestörekisteriin ilmoitettuun osoitteeseen. Tilaajan on oltava vähintään 18-vuotias. Jos sinulla on kysymyksiä laskustasi, katso www.klarna.fi. Klarna laskulla postimaksu 6,90€ + maksutapalisä 3,95€.

KLARNA TILI

Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa ensimmäisen tilauksen yhteydessä sinulle tilin automaattisesti. Postikulut 6,90€.

Voit lyhentää tiliä joko itse valitsemissasi kuukausierissä (kuitenkin vähintään joko 8,95€ tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi).

Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä kun olemme tarkistaneet tilauksesi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.

Osamaksuvaihtoehtojen kulut näet Klarnan sivuilta: https://klarna.com/fi

Muista lukea huolellisesti Klarnan osamaksun tiliehdot osoitteessa: http://www.klarna.com/klarna-tiliehdot.pdf

Laskuihin liittyviin kysymyksiin saat vastauksia nyt myös käyttämällä Klarnan sähköistä asiakaspalvelulomaketta osoitteessa http://www.klarna.fi

Vaihto & palautus

Tilaamillasi tuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla myyntikuntoinen eli tuote on käyttämätön ja siisti. Mikäli tuote on esim. likainen ja karvainen emme palauta täyttä summaa.

Huom! Tarkista, ettei tuotteissa ole esim. lemmikin karvoja tai muita epäpuhtauksia.

Toimi näin:

 1. Täytä palautuskaavake. Kirjoita lähetyslistan kääntöpuolelle, miksi haluat vaihtaa/palauttaa tuotteet.
 2. Laita tuotteet takaisin pakkaukseen ja liitä täytetty lähetysluettelo mukaan.

  Jos paketti painaa alle kaksi kiloa, kirjoita paketin päälle:

   

  ASIAKASPALAUTUS
  602269 STUNTMAN POSTIMYYNTI OY
  Imatrankatu 21
  50970 Mikkeli

   

  Jos paketti painaa yli kaksi kiloa, kirjoita ylläolevat tiedot paketti-korttiin, jonka saat Postista.

  HUOM! Käytä siis pakettikorttia VAIN yli kahden kilon paketeissa!

 3. Stuntman maksaa postimaksun. Vaadi postista palautuskuitti todisteeksi palautuksestasi ja SÄILYTÄ SE!

  Kadonnutta pakettia ei korvata ilman kyseistä kuittia.